Home > Polyurethaan vloeren

Metallic gietvloeren

Metallic gietvloeren laten leggen door Hooge Vloeren

Een metallic gietvloer wordt in één laag aangebracht met de uitstraling van een betonvloer. Een PU metallic vloer heeft een mêlerend effect, hierdoor geeft het een unieke en moderne uitstraling aan de ruimte.

Adembenemend resultaat

Een metallic vloer is goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming waardoor het een comfortabel gevoel geeft aan de ruimte. Het is ook goed om te weten dat metallic gietvloeren duurzaam zijn naast het feit dat ze er goed uitzien.

Laat je inspireren

Bekijk de foto’s en krijg een helder beeld van wat Hooge Vloeren te bieden heeft. Kwaliteit en vakmanschap staan voorop in al onze ontwerpen. Laat je inspireren door onze realisaties en wellicht vind je hier de perfecte vloer voor jouw ruimte.

Meteen persoonlijk advies.

Wil je direct advies op maat voor jouw vloerproject? Neem vandaag nog contact op met Hooge Vloeren en ontdek hoe we jouw vloerwensen kunnen realiseren. Samen creëren we vloeren van ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Jouw perfecte vloer begint hier.

Adres

Plesmanstraat 37, 7903 BG Hoogeveen

Telefoonnummer

+31 06 82509000

E-mailadres

info@hoogevloeren.nl

Hooge vloeren Hoogeveen

Hooge Vloeren maakt enkel vloeren van hoge kwaliteit die daarnaast ook duurzaam zijn. Met de vakkennis die Hooge Vloeren heeft op het gebied van het gieten van vloeren is geen enkele vloer een probleem. Ben jij op zoek naar een gietvloer voor jouw woning of je bedrijfsruimte? Neem dan contact op met Hooge Vloeren.

Rogier Bakker
Rogier Bakker
2023-04-24
Wat een enorme vakman! Prachtige Gietvloer in de woonkamer en keuken. En een erg mooie afgewerkte epoxyvloer in de berging. Erg blij met het resultaat! Aanrader deze vakman!!!
Merel
Merel
2023-04-12
René heeft goed werk bij ons geleverd. Fouten die gemaakt werden zijn netjes opgelost. Communicatie is top!
D Oostijen
D Oostijen
2023-03-01
Zeer tevreden over de vloer en René. Omdat het van een voorbeeld wat lastig is om te bedenken hoe het zou worden, werd er geregeld dat een soortgelijke vloer eerst ergens anders nog even in het echt bekeken kon worden. De vloer is perfect gelegd zonder er naar om te hoeven kijken. Wanneer er weer een nieuwe vloer moet komen zeker weer naar René .
Stefan Guichelaar
Stefan Guichelaar
2023-02-13
Werkzaamheden netjes uitgevoerd, volgens afspraak.
Lianne van Eijden
Lianne van Eijden
2023-01-27
Zeer tevreden over de gietvloer en service.
tjeerd van der tuin
tjeerd van der tuin
2022-12-12
en zeer vriendelijke en sociale meedenkende man. komt afspraken na en laat keurig werk achter! zeer blij dat wij hem onze vloer hebben laten doen!!
YeeMan Kan
YeeMan Kan
2022-10-28
Eindelijk was het zover met onze woning, waardoor René onze gietvloer kon plaatsen. Het resultaat is erg mooi geworden en we zijn er ook erg blij mee. Hij is vriendelijk, eerlijk, behulpzaam in de trant van met je meedenken en bij twijfel (ook al is dit last minute), komt hij nog een keer langs bij je woning om het 1 en ander te bespreken. Duidelijke tijdsschema en mocht iets niet gaan zoals gepland, dan belt hij netjes op om dit door te geven. Reageert snel op je berichtjes, zowel via de mail als app. In 1 woord: TOP!! We zouden hem zeker aanraden.