Vloeren

PU Gietvloer

Polyurethaan vloeren zijn gemaakt van meerder lagen kunststof, dit zorgt voor een zeer sterk vloer. De gietvloer is daarnaast slijtvast en niet gevoelig voor scheuren.

PU Basebeton vloer

Basebeton vloeren zijn tegenwoordig erg in trek. De moderne uitstraling in combinatie met het gemakkelijke onderhoud zorgt ervoor dat het voor veel mensen een toegankelijke vloer is

PU Duo color vloer

Een PU Duo color vloer geeft de ruimte sfeer en een strakke uitstraling. Het is geschikt voor zowel in huis als in bedrijfsruimtes. 


PU Metallic vloer

Een metallic gietvloer is een stralende, moderne vloer. De vloer is naadloos waardoor het onderhoudsvriendelijk is, daarnaast is het goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Epoxy diklaagcoating


Epoxy diklaagcoating bestaat uit twee componenten die samen tot één geheel wordt aangemaakt. Het wordt gebruikt als hoogwaardig vloerafwerkingsystemen.

Epoxy gietvloer antislip

Epoxy gietvloer antislip is zeer geschikt voor de zwaarste industrieën door de hoge chemische resistentie en slijtvastheid.


Epoxy siergrindvloer


Epoxy siegrindvloer wordt gekenmerkt door de vele mogelijkheden op het gebied van kleuren en figuren. Hierdoor is de vloer geschikt voor vele ruimtes.

Epoxy WE-coating


Epoxy WE-coating is een vloer bestaande uit twee componenten. Het is uitermate geschikt voor de afwerking van cementgebonden vloeren en wanden of betonnen ondergronden.

Vloeregalisatie

Ongelijke vloeren zijn niet mooi en lastig met het bekleden van de vloer. Door je vloer te egaliseren maak je de vloer weer mooi en daarnaast verleng je de levensduur van de vloer.

PMMA vloer

PMMA vloeren zijn veelzijdige vloeren die in vele verschillende ruimtes toegankelijk is. De vloer wordt ingestrooid met fijn zand, welke samen met hars tot één geheel wordt gemaakt.